Trebuie sa fiti de acord cu faptul ca un club de noapte este întotdeauna plin de femei fierbinti si atragatoare. Daca nu puteti rezista tentatiei si doriti sa atrageti cu succes femeile în mediul clubului, cititi mai departe pentru a descoperi cele mai importante secrete.

Le puteti folosi data viitoare când iesiti. Asigurati-va ca aplicati ceea ce descoperiti aici cât mai repede posibil pentru a începe sa atrageti imediat femeile. Sa le luam pe rand.

Night Club Secret #1
În clubul de noapte, exista doua lucruri care joaca cel mai important rol: încrederea si puterea. Toata lumea încearca sa arate mai bine decât persoana de alaturi. Cheia aici este sa nu te intimidezi. Daca te uiti în jur prea mult sau stai retras, vei arata un semn de slabiciune.

Asta va actiona împotriva ta si va fi greu sa atragi femei. Regula principala este ca trebuie sa te relaxezi si sa te distrezi.

Chestia e ca oamenii din jurul tau sunt la fel de speriati – doar ca nu arata asta. Acest lucru înseamna ca vei iesi în evidenta de îndata ce apari mai relaxat decât ceilalti barbati.

Night Club Secret #2
Trebuie sa intelegi ca exista diferite tipuri de femei în club. Daca sunt înconjurate de prieteni, ele va pot respinge chiar daca sunt interesate. Unele dintre fete pot fi deschise sa mearga acasa cu tine, altele nu. Este foarte important sa se faca distinctia, deoarece acestea necesita o abordare diferita.

Iata un lucru pe care trebuie sa-l retineti: o anumita respingere este inevitabila. Pentru a reusi, trebuie sa aveti o perioada de redresare foarte rapida. Dupa ce v-ati apropiat de mai multe fete, la intervale de timp rezonabile, va recomandam sa va mutati în alt club. În acest fel va pastrati respectul de sine si puterea personala.

Night Club Secret #3
Ati putea fi interesat sa stiti ca nu trebuie sa deveniti sufletul petrecerii pentru a reusi. Cu toate acestea, cu cât mai multi oameni va întâlniti, cu atât sunt mai mari sansele de succes. Nu va pierdeti timpul vorbind prea mult unei fete care nu este interesata de tine.

Deoarece in clubul de noapte lucrurile merg foarte repede, it vei da seama rapid daca o fata va duce lucrurile la „nivelul urmator” sau nu.

Amintiti-va sa nu folositi fraze de agatat. În schimb, demonstrati încrederea în atitudinea si comportamentul dvs. În club, nu este vorba despre ceea ce spui, ci mai mult despre ceea ce spune comportamentul tau despre tine.

Related Posts

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *