În cultura noastra tot mai deschisa, cluburile de striptease au devenit un ritual de trecere pentru barbati. Nu mai sunt ceva privit cu scepticism si sunt alegerea preferata pentru petrecerile burlacilor. Aproape fiecare barbat adult a fost cel putin o data daca întrebati sotiile lor – de mai multe ori daca ii intrebati pe ei.

Dar, deseori, stripteuzele devin o parte a culturii oamenilor de afaceri. În timp ce sunt plecati în calatorii de afaceri, barbatii o vor face, primind chiar si dansuri private in poala (înselând în cartea mea!). Deci, atunci când e depasita linia de la hobby la dependenta de cluburi de striptease?

Exista multe semne si steaguri rosii care indica faptul ca aveti o dependenta sau o stripteuza preferata. Consultati urmatoarele pentru a vedea daca se potrivesc:

Daca va abateti din drum pentru a merge la un club de striptease sau vizitati o anumita stripteuza pe tura ei, sau daca va planificati programul sau calatoriile de lucru în jurul vizitelor la clubul de striptease , este posibil sa aveti o dependenta.

– Daca cheltuiesti mai multi bani in club decât pe mâncare într-o saptamâna, într-o singura delegatie, ai o stripteuza preferata.
– Daca obtineti în mod regulat dansuri in poala, înselând o sotie iubitoare sau o alta persoana semnificativa, în ciuda consecintelor, aveti o dependenta.
– Daca sunteti cunoscuti dupa nume in clubul de dtriptease sau cunoasteti oricare dintre numele sau programele dansatoarelor, aveti o dependenta.

Daca clubul de striptease va cunoaste deja bauturile preferate sau daca aveti un anumit loc preferat, aveti o dependenta fata de stripteuza sau fata de club.

Daca te simti jenat sa le spui prietenilor tai de sex masculin întregul adevar cu privire la banii si timpul petrecut in club, cu siguranta ai o dependenta.

Toate aceste lucruri indica o sansa puternica de a avea o dependenta fata de cluburile de striptease. Dar mai mult decât probabil, deja stiti ca sunteti dependenti. Când petreceti mai mult timp cu dansuri in poala, înselând si urmarind si alte femei dansând nud, decât sunteti cu sotia sau familia, atunci cunoasteti deja raspunsul.

Si evident, oamenii din viata ta observa. Faceti o schimbare deoarece ii raniti pe cei dragi.

Iata ce puteti face pentru a obtine ajutor pentru o dependenta de striptease:

– Consultati un consilier de dependenta sau un psiholog pentru a discuta problemele dvs.
– Evitati modele familiare.
– Modificati programul.
– Faceti tot ce trebuie sa faceti pentru a va mentine ocupati pentru a evita zona clubului de striptease.
– Puneti banii în economii (nu luati bani cash la voi).
– Fii deschis si cinstit cu cei dragi despre problema ta. Ei va pot ajuta si sprijini.

Related Posts

  1. I am almost always in these places, I try them all, even if I have a day job and several sexual partners. I can flirt with several dancers at the same time, each in different bars so that the dancer is sure that she is the only one for me. And I spend a lot, a lot of money on contact dances. I feel superior to these women, they are not very educated but allow me to fantasize about how I could treat them. I need help.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *