Exista legi care guverneaza cluburile de striptease în toata tara. Problema este ca legea federala sau nationala nu este foarte specifica în ceea ce priveste aceste tipuri de locatii, motiv pentru care depinde de oras sau stat unde legile sunt mai stricte.

Legea federala nu interzice functionarea unei astfel de afaceri si este la latitudinea primarului si consiliului local si a altor reprezentanti ai statului sa compuna regulile si regulamentele care guverneaza.

Vârsta
Vârsta persoanei care poate lucra sau vizita cluburi de striptease are o limita. Acest lucru se datoreaza, în principal, faptului ca este nepotrivita prezenta minorilor într-o astfel de locatie, precum si prezenta bauturilor alcoolice în incinta.

În mod obisnuit, în jurul vârstei de 18 ani nu i se permite sa intre sau sa lucreze în astfel de locuri, în timp ce persoanelor cu vârsta de 21 ani sau mai putin nu li se poate servi nici un fel de bauturi alcoolice . Contextul vârstei de 18 ani este patron si lucrator.

Acestea includ artisti interpreti sau executanti, barmani, chelneri si orice alta forma de munca care este conectata la afacere.

Identificarea patronilor trebuie sa fie verificata pe masura ce acestia intra în spatiu, mai ales daca par mai tineri la aspect si comportament.

Cele mai multe, daca nu toate, state si orase, interzic oricarei persoane de 18 ani si mai putin de a intra în astfel de unitati, iar servirea oricarei forme de bauturi alcoolice persoanelor sub vârsta de 21 de ani este ilegala.

În legatura cu prezenta si servirea alcoolului în cluburile de striptease, fiecare dintre ei trebuie sa detina o licenta atunci când servesc orice fel de bauturi alcoolice patronilor lor.

În timp ce multe dintre aceste locuri servesc bauturi de aceasta natura, unele au fost interzise de catre statele sau orasele lor de a servi de fapt, astfel de bauturi patronilor, artistilor interpreti si oricarei alte persoane care ar putea lucra sau patrona unitatea.

Prezenta sau utilizarea drogurilor ilegale poate fi, de asemenea, cauza ca afacerea sa fie închisa de catre administratia locala.

Nuditate
Legile majoritatii statelor si oraselor sunt de fapt contra nuditatii complete în aceste locuri. Multe dintre ele necesita acoperire minima, în special în cluburile de striptease care servesc alcool.

Consumul acoolului atât a patronilor cât si a lucratorilor poate duce la dispute si la alte evenimente care nu sunt încurajate în astfel de spatii.

Gradul de nuditate a artistului interpret poate, de asemenea, sa dicteze daca politica “fara atingere” ar trebui aplicata. Multe state au legi în mod clar care stipuleaza ca trebuie sa existe o distanta minima între un interpret si un patron în orice moment.

Aceasta înseamna ca nu sunt permise dansuri in poala în locurile în care aceste legi sunt aplicate.

Scena poate fi, de asemenea, bariera pe care patronii nu o pot trece. De aceea, unele cluburi de striptease au de fapt bodyguarzi care supravegheaza clientii exaltati sau patronii care doresc sa mearga pe scena.

Acestea sunt doar câteva dintre legile, regulile si reglementarile pe care multe state le-au adoptat pentru cluburile de striptease. Fiecare stat poate avea legi diferite cu privire la aceste locatii.

Related Posts

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *