Mituri și fapte despre cluburile de striptease
Un club de striptease este un loc unde bărbații pot fi bărbați, iar acest lucru înseamnă deseori abordarea stilului de om al pesterii .

Ei pot privi fetele dansand, fluturand dolari în aer și, în general, se comportă ca niste nebunatici. Societatea nu permite acest lucru în mod regulat, deci este un loc pentru ei să renunțe la aparente. Din nefericire, există unele concepții greșite despre ce se întâmplă acolo, așa că să le clarificăm.

Mit – Doar tipii ciudați, neingrijiti merg la cluburile striptease
Fapt: Barbati din toate categoriile merg la clubul de striptease. De fapt, există anumite “tipuri” pe care întotdeauna le vedeți prin club. Sunt cei ai casei, care cunosc toate fetele și probabil visează că una dintre ele se va căsători cu el într-o zi. Există și neingrijitii, perdanții disperați.

Dar există și o mulțime de bărbati care vor sa se relaxeze după o lungă săptămână de lucru. Acestea sunt în principiu baruri cu un bonus suplimentar. O mulțime de tipi le vizitează pentru a petrece timp ca intre barbati ; la urma urmei, nu este posibil să aduceți soții și prietene!

Mit – Barbatii merg in cluburi de striptease ca sa agate fete
Fapt: Acesta este unul dintre miturile cele mai gresite ale cluburilor de striptease. Oricine a mers vreodată la un club de striptease știe că femeile nu se dau in vant dupa barbatii care le fluiera, striga sau huiduie . Ea este aici pentru a face bani; aceasta este meseria ei.

Nici un tip nu va agata o fata acolo, dar ceea ce ar putea primi este puțină atenție din partea stripteuzei.
În cele mai multe cluburi, fetele le acorda atentie și vorbesc cu barbatii, iar acesta este unul dintre lucrurile distractive. Doar amintiți-vă că o face pentru că e meseria ei; nu vă așteptați să vă întoarceți acasă cu numărul de telefon al vreunei dansatoare.

Mitul – Clubul de striptease oferă “alte servicii”
Fapt: Acest lucru ar putea dezamăgi genul tipic de barbati , dar aceste locuri nu sunt bordeluri deghizate. Ideea că oferă “alt serviciu” în spate, probabil vine din zilele vechi, când aceste cluburi erau mult mai ascunse decât sunt astăzi. S-ar putea să existe si astfel de locuri în zonele rele ale orașului unde fac lucruri de genul ăsta, dar acestea nu sunt locurile care te-ar atrage în vreun fel.

Au reguli stricte cu privire la ceea ce pot și nu pot face fetele; au reguli chiar mai stricte pentru ceea ce fac baietii, la fel ca regula fara atingere.

Mitul – Clubul de striptease este ceva ce trebuie sa ascunzi de prietena ta
Fapt: acest mit poate fi adevărat, în funcție de caracterul prietenei tale. Dar, de fapt, clubul de striptease nu oferă nicio amenințare la adresa unei relații sănătoase. Este doar un loc pentru barbati sa petreaca timp impreuna si sa se uite la femei in mod liber (nu poti face asta de obicei!).

Dacă unui tip îi place să meargă acolo, nu este un semn că el înșeală sau este nefericit în relație. Este doar felul in care el si prietenii lui petrec timp impreuna. Totuși, dacă te gândești să-i spui prietenei tale că asta e ceea ce faci, ar trebui să procedezi cu prudență și să ții cont de faptul că femeile pot fi geloase.

Nu e nimic ciudat, ascuns, nebun sau neobișnuit în legătură cu un tip care merge la un club de striptease. O mulțime de bărbati merg acolo pentru o noapte cu băieții și în aceste zile, nu e nimic ciudat în legătură cu asta. Aceste mituri și concepții greșite dispar, pe măsură ce tot mai mulți oameni învață despre ce este vorba.

Related Posts

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *