Într-un oras de dimensiunea NYC este greu sa tii pasul cu toate schimbarile din taramul cluburilor. Cluburile de noapte din New York sunt deschise si închise instantaneu si atitudinile si preferintele oamenilor se schimba foarte repede, facând dificila urmarirea celor mai bune locuri pentru a iesi.

Pentru multi oameni, NYC este casa cluburilor de noapte din aceasta tara, de la locatii moderne intime la cluburi mari de cranking, acest oras are ceva pentru toata lumea.

Indiferent daca va place muzica de la house la hip-hop si R & B, o puteti gasi în New York. Manhattan are cea mai mare concentrare de cluburi oriunde în New York. De la suburbiile moderne SOHO pâna la Hell’s Kitchen Manhattan, NYC are ceva pentru toata lumea.

Indiferent daca aveti prieteni care viziteaza din afara orasului sau planificati o noapte împreuna cu un grup de prieteni, este o idee buna sa cercetati ce se întâmpla în oras înainte de a iesi pe usa. Pentru a va ajuta în planificarea vietii de noapte, am creat o lista cu cele mai importante 5 cluburi de noapte din NYC.

Pacha este unul dintre cele mai renumite cluburi de noapte din Europa si a numit “acasa” NYC multi ani.

Clubul este situat în zona cunoscuta sub numele de Hell’s Kitchen din New York. Clubul de noapte este urias, cu 4 etaje de muzica din care sa alegeti.

Clubul de noapte aduce un numar mare de DJ europeni recunoscuti pentru a presta in mod regulat.

S.O.B. este prescurtarea pentru “Sounds of Brazil” este situat în SOHO; in acest club latin veti auzi o gama larga de muzica de la Afropop la Samba si muzica live. A fost un numar mare de invitati care au prestat recent la club, inclusiv Erykah Badu si Blackalicious, pentru a numi câteva.

Cielo este situat în cartierul Meatpacking, Cielo a fost evaluat unul dintre cele mai bune locuri pentru a experimenta muzica house în NYC. În afara de muzica house, clubul de noapte serveste un amestec de alte stiluri de muzica, inclusiv ritmuri afro-latine pana la soul si muzica jazz.

Marquee este unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din NYC, situat în suburbia moderna din Chelsea. Acest club de noapte este foarte cool si atrage o lista lunga de VIP-uri la locatie. La sfârtit de saptamâna, poate fi destul de dificil sa obtii intrarea în club, asa ca te sfatuiesc sa te îmbraci incat sa impresionezi pentru a avea vreo sansa de a intra.

China Club este unul dintre cele mai trendy cluburi de noapte din NYC. Daca vrei sa te amesteci cu unii dintre cei mai cunoscuti oameni din New York, clubul China este locatia pentru tine. Clubul este situat în Midtown, lânga Times Square, locul în care o multime de oameni celebri i-au trecut utile, de la Elton John la Stevie Wonder.

New York are o viata de noapte uimitoare de la baruri trendy pâna la cele mai cool cluburi de noapte , exista ceva pentru toata lumea în acest oras. Indiferent daca sunteti atras de Jazz sau muzica house, exista un loc potrivit pentru orice preferinta.

Singurul lucru cert despre cluburile de noapte din New York este ca se pot schimba destul de repede, ata ca este recomandat sa verificati ghidurile locale înainte de a ieti.
James sa mutat recent la NYC si iubeste viata de noapte.

Orasul are atât de multe baruri si cluburi de noapte pentru a alege. Nu conteaza ziua saptamânii, întotdeauna se întâmpla ceva. Cel mai greu lucru este sa te hotarasti la care dintre cluburile de noapte din New York sa mergi. El recomanda utilizarea Metro212, site-ul contine lista completa de cluburi de noapte si listele de evenimente.

Related Posts

Legi cluburi striptease

ianuarie 31, 2019

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *